General Box
General Box
 

Aankondiging


N.A.N.I biedt de kans aan iedereen die zich bezighoudt met Nieuwe Autoriteit en NVR om kennis uit te wisselen, contacten te leggen en ons werk samen te verbeteren. Kortom, het is een uitnodiging om samen te werken en ondersteuning te bieden.
Op de website treft u informatiebronnen aan zoals artikels of links, een lijst met instellingen en leden over de hele wereld die boeiend werk verrichten met Nieuwe Autoriteit in verschillende domeinen, het laatste nieuws over aangekondigde conferenties, workshops en boeken en forums met als doel om als professionelen in dialoog te gaan en ideeën uit te wisselen. De forums worden al snel een boeiende arena voor professionelen die advies willen inwinnen bij mekaar en ervaringen willen delen in hun werk met NVR.
Als lid heeft u toegang tot de informatiebronnen en forums op de website. Je kan ook een Activist worden door een bijdrage te leveren onder de vorm van eigen artikels, papers, links of door je eigen forum te starten (voor je organisatie of over een bepaald onderwerp). Stuur gewoon je onderwerpen, artikels, links of ideeën naar contact@newauthority.net, die zullen nagelezen worden door ons team alvorens op de site te worden geplaatst. Daarnaast nodigen we u uit om een korte beschrijving te geven van uw organisatie om op de site te publiceren hetgeen een uitgelezen manier kan vormen om uw werk te promoten en toekomstige contacten te leggen. Aangezien dit een internationale gemeenschap is, zijn bijdragen in alle talen van harte welkom!
De website werd op een flexibele manier ontwikkeld, zodat aanpassing aan de noden van onze groeiende gemeenschap mogelijk is en ons team staat u graag bij in het oplossen van mogelijke technische problemen. We kijken ernaar uit iets van u te horen!